Profsc-Sliten-minst

                        Våra varumärken
 

Märkena nedan säljer vi både i hemmavårdprodukter av samt använder i våra behandlingar.

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos oss finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Ekologiska skönhetsprodukter från Svenska Lappland. 

Vi som har grundat c/o Gerd är syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund. Under vår tidigare yrkesverksamhet arbetade vi båda som terapeuter inom skönhetsvården. Anna-Lena är utbildad Hudterapeut, Medicinsk Fotvårdare, Massör och Spa-terapeut. Johan är Frisör och Make Up-artist.  Drömmen om att skapa ett eget hållbart skönhetsmärke tog fart år 2008 i en liten källarlokal i Jokkmokk. Vi utbildade oss inom kemi, letade råvaruleverantörer och       
                                                                                                               produktutvecklade recept.
Våra värdeord är: 
* Ekologiskt! Hållbart för djur, natur och människa och med råvaror från Lappland så långt det bara gick.
* Då vi själva är terapeuter var ordet ”Funktionellt” viktigt för oss. Med funktionellt menar vi, produkten skall göra vad vi säger att den gör.
* Samt slutligen Design! Då vi själva älskar vackra saker ville vi även lägga mycket energi och tid på att ta fram förpackningar som gör er kunder glada.