Profsc-Sliten-minst

                        Våra varumärken
 

Märkena nedan säljer vi både i hemmavårdprodukter av samt använder i våra behandlingar.

ÉMINENCE ORGANICS

 
Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Med Éminence kan du erbjuda dina kunder den allra bästa hudvården med allt från effektiva AHA-syrapeelingar till skräddarsydda ansikts- och kropps-behandlingar för alla olika hudtyper. Samtidigt blir du en naturlig del i det stora antal projekt för människor och natur som bedrivs inom Éminence. Att Éminence planterar ett träd för varje produkt du säljer är bara ett av dem. 
 
PROFESSIONELL EKOLOGISK HUDVÅRD – PÅ NATURENS EGNA VILLKOR
Produkterna innehåller rena, ekologiska ingredienser från egna odlingar i Ungern. Éminences tillverkning sker för hand (ingen massproduktion) vilket gör varje produkt unik. Varje ingrediens handplockas, sorteras och granskas för att försäkra att de håller högsta kvalitet. Produkterna framställs genom kallpressning vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft från vitaminer och mineraler samt skyddas mot skadliga bakterier. Éminence produkter ger omedelbart synliga resultat på din hud tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som bara naturen själv kan producera. 
 
INGA SYNTETISKA TILLSATSER
Éminences produkter är helt fria från syntetiska tillsatser och skadliga kemiska ämnen såsom mineraloljor, parabener, artificiella färgämnen och parfymer. Istället för kemikalier och konserveringsmedel används organiskt fruktpektin som i kombination med honung, citron och salicylsyra stabiliserar produkterna och gör dem hållbara.

GREENEST COMPANY IN TOWN
Éminence är djupt engagerade i miljöfrågor och strävar alltid efter att finna de mest miljövänliga lösningarna genom hela sin verksamhet för att bevara planeten grön. För sitt miljöarbete har de bland annat belönats med utmärkelsen – Best of Green Award.
 

HÄR ÄR ORSAKERNA TILL ATT ÉMINENCE KAN KALLA SIG ”THE GREENEST COMPANY IN TOWN”
All odling av ingredienser sker på egna gårdar i Ungern som drivs av sol- och vindkraft.
Odling och skördning sker för hand för att undvika onödiga koldioxidutsläpp.
Tillverkning sker för hand genom kallpressning vilket gör att vitaminer och mineraler fångas helt i sin naturliga bas från frukt och växter. 
Produkterna är helt utan syntetiska tillsatser och skadliga kemiska ämnen såsom mineralolojor, parabener, artificiella färgämnen eller parfym.
Alla pappersförpackningar tillverkade av återvunnet material och kan återvinnas igen.
Alla plastförpackningar är gjorda av giftfri, återvinningsbar plast.


FOREST FOR THE FUTURE
Tänk att din dagliga hudvårdsrutin kan bidra till att hålla vår planet frisk och vacker. Genom att välja Éminences ekologiska hudvård kan du göra just det. Éminence Organics driver sedan en tid tillbaka ett fantastiskt miljöinitiativ: ett träd planteras för varje såld produkt!
Éminence Organics gör detta genom ett samarbete med den prisbelönta, globala trädplanterings-organisationen Forest for the Future. Éminences mål är att var med och återställa vår miljö, produkt för produkt – träd för träd. 
Éminence Organics har hittills planterat över 12 miljoner träd!


VARFÖR ÉMINENCE ORGANICS?
• ekologisk, resultatinriktad hudvårdsserie för ansikte och kropp
• komplett serie rena ekologiska, klimatsmarta produkter, helt utan tillsatser
• fritt från kemikalier, mineraloljor, konserveringsmedel, färgämnen och parfym
• allt från klassiska behandlingar till syrapeelingar
• lång hållbarhet på produkterna pga unik sammansättning
• flerfaldigt prisbelönt varumärke

Ekologiska skönhetsprodukter från Svenska Lappland. 

Vi som har grundat c/o Gerd är syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund. Under vår tidigare yrkesverksamhet arbetade vi båda som terapeuter inom skönhetsvården. Anna-Lena är utbildad Hudterapeut, Medicinsk Fotvårdare, Massör och Spa-terapeut. Johan är Frisör och Make Up-artist.  Drömmen om att skapa ett eget hållbart skönhetsmärke tog fart år 2008 i en liten källarlokal i Jokkmokk. Vi utbildade oss inom kemi, letade råvaruleverantörer och       
                                                                                                               produktutvecklade recept.
Våra värdeord är: 
* Ekologiskt! Hållbart för djur, natur och människa och med råvaror från Lappland så långt det bara gick.
* Då vi själva är terapeuter var ordet ”Funktionellt” viktigt för oss. Med funktionellt menar vi, produkten skall göra vad vi säger att den gör.
* Samt slutligen Design! Då vi själva älskar vackra saker ville vi även lägga mycket energi och tid på att ta fram förpackningar som gör er kunder glada.

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos oss finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.