ProFeetSkincare-logo-2020-web

Firm Skin starter set 

Ord. pris: 
795 kr
Rea:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2031779
Du sparar: 
100 kr (13%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Beskrivning:
Necessär med en komplett hudvårdsrutin som verkar förebyggande mot hudens åldrande, Eminence Firm Skin kollektion. 

Innehåller:
Firm Skin Acai Cleanser 30 ml
Firm Skin Acai Moisturizer 15 ml
Firm Skin Acai Masque
Firm Skin Acai Booster-Serum 15 ml

Användning:
Firm Skin Acai Cleanser: Applicera rengöringen på huden, ca en tumnagels-storlek, arbeta med fingertopparna och tillsätt vatten. Arbeta i 2-3 minuter av ansikte, hals och dekultage. Skölj av med ljummet vatten.

Firm Skin Acai Masque: Applicera ett tunt lager, ca en tum nagels storlek, mask på rengjord hud med fingertopparna. Späd masken med lite vatten för lättare applicering. Låt verka 7-15 minuter eller längre. Avlägsna med ljummet vatten.

Firm Skin Acai Booster-Serum: Kan användas på flera sätt. Blanda 2-3 droppar med en ÉMINENCE-mask och applicera jämnt på huden. Låt masken verka i 5-10 minuter och avlägsna sedan ljummet vatten. Alternativt kan 2-3 droppar tillsättas till en fuktcreme. Applicera jämnt på huden. Det går också bra att massera ett tunt lager av Booster-Serum direkt på rengjord hud med cirkulära rörelser. Avsluta med fuktkräm. 

Firm Skin Acai Moisturizer: Ta ca en lill-fingernagelsstorlekav produkten i händerna och applicera sedan ett tunt lager över ansikte, hals och dekultage, morgon och kväll. Massera in med mjuka, cirklande rörelser. För en lättare applicering, späd cremen med några droppar essence eller ansiktsvatten/ mist

Se ingredienser och nyckelingredienser under respektive produkt, i respektive kategori; rengöring,  mask, serum och mjukgörare.