ProFeetSkincare-logo-2020-web

Mineralfoundation SPF 30

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2033121
Antal:
Kommentar till butiken:
Beskrivning:
Mineralfoundation i puderform. Vårda och skydda din hud med 100 % Organic Mineral Foundation med SPF 30. Huden får en perfekt naturlig look och lyster. Organic Mineral Foundation är berikad med vitaminer och mineraler, har en lugnande och skyddande verkan samt reducerar hudens synliga tecken på åldrande. Produkten är vattenfast, perfekt till träningen och solsemestern. Helt fri från starka kemikalier och parfym.

För vem? 
Passar alla hudtyper, även till en känslig hud, rosacea eller acne hud då den har lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper.

Éminence Mineral Foundation finns i flera olika nyanser för att passa just din hudton.

Användning:
Pumpa upp lagom mängd foundation genom att trycka i botten ca 3 gånger. Svep pudret lätt över ansiktet med borsten i uppåtgående cirklande rörelser. Spraya en valfri tonique över hela ansiktet för att ge pudret ordentligt fäste.

No. 0 Translucent: Kan användas till de flesta hudtoner för att ge ett effektivt skydd och en naturlig look
No. 1 Honey Apple: För en ljus till medium hudton med en neutral till varm underton
No. 2 Cherries & Berries: För en medium hudton med neutral till varm underton
No. 3 Peaches & Cream: För en medium till mörk med neutral till varm underton 
No. 4 Calendula Spice: För en medium till mörk hudton med varma undertoner. Kan även användas som bronzer till en ljusare hudton för att få en fräsch solkysst känsla till huden 
No. 5 Cinnamon Bronzer: För en mörkare hudton med djupa till röda undertoner. Kan även användas som bronzer för att få solkysst känsla på huden 

Nyckelingredienser:
• Mineraler
• Fruktextrakt
• Titaniumoxid  

Ingredienser: Micronized Zinc Oxide 8%   Micronized Titanium Dioxide 8%   Bismuth, Iron Oxides, Sericite, Mica. Fragrance Free.