ProFeetSkincare-logo-2020-web

Clear Skin starter set

Ord. pris: 
695 kr
Rea:
595 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2031778
Du sparar: 
100 kr (14%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Beskrivning:
Necessär med en komplett hudvårdsrutin för den med blandad till fet, oren hud och hud med akne.

Innehåller:
Clear Skin Probiotic Cleanser 30 ml
Clear Skin Probiotic Moisturizer 15 ml
Clear Skin Probiotic Masque 15 ml
Clear Skin Willow Bark Booster-Serum 15 ml

Användning:
Clear Skin Probiotic Cleanser: Applicera rengöringen på huden, tum nagels storlek, jobba med fingertopparna och tillsätt vatten. Arbeta med produkten i 2-3 min. Skölj av med ljummet vatten. 

Clear Skin Probiotic Masque: Applicera ett tunt lager mask på rengjord hud med fingertopparna. Späd masken med lite vatten för lättare applicering. Låt verka 7-15 minuter eller längre.Skölj av med ljummet vatten. 

Clear Skin Willow Bark Booster-Serum: Kan användas på flera sätt. Blanda 2-3 droppar med en föremulgerad ÉMINENCE-mask och applicera jämnt på huden. Låt masken verka i 5-10 minuter och avlägsna sedan med ljummet vatten. Alternativt kan 2-3 droppar tillsättas till en fuktcreme. Applicera jämnt på huden. Det går också bra att massera ett tunt lager av Booster-Serum direkt på rengjord hud med cirkulära rörelser. Avsluta med fuktcreme.

Clear Skin Probiotic Moisturizer: Ta en tumnagels storlek och applicera sedan ett tunt lager över ansikte och hals på morgonen och kvällen. Massera in med mjuka, cirklande rörelser. För en lättare applicering, späd cremen med några droppar essence eller ansiktvatten/ mist 

Se ingredienser och nyckelingredienser under respektive produkt, i respektive kategori; rengöring, mask, serum och mjukgörare