ProFeetSkincare-logo-2020-web

Bright Skin starter Set

Ord. pris: 
1 kr
Pris:
795 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2028492
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Beskrivning
Bright Skin Starter Set Fin necessär med en komplett hudvårdsrutin för den som vill förbättra sin hudton på ett naturligt och effektivt sätt. Vitaskin Bright Skin Line är en komplett linje med resultatinriktade produkter för hud med hyperpigmentering och ojämn hudton. Hudvårdslinjen består av rengöring, peeling, booster-serum, mask och dagkräm med effektivt solfilter som tillsammans hjälper till att ljusa upp och jämna ut hudtonen, reducera samt motverka hyperpigmenteringar.

Innehåller:
Bright Skin Cleanser 30ml
Bright Skin Masque 15 ml
Bright Skin Moisturizer Spf 30 15 ml
Bright Skin Licorice Root Booster-Serum 15ml.

Användning:
Bright Skin Cleanser: Blanda (späd) en liten mängd av produkten, ca 1 pump med vatten i händerna. Applicera och massera på ansikte och hals med fingertopparna i cirkulära rörelser under 1-3 minuter. Avlägsna med ljummet vatten.

Bright Skin Masque: Applicera ett tunt lager mask på rengjord hud med fingertopparna. Späd masken med lite vatten för lättare applicering. Låt verka 7-15 minuter eller längre. Avlägsna med ljummet vatten.

Bright Skin Licorice Root Booster-Serum: Kan användas på flera sätt. Applicera 2-3 droppar tillsättas till en föremulgerad fuktighetskräm. Applicera jämnt på huden. Avsluta med fuktkräm. 

Bright Skin Moisturizer Spf 30: Applicera ett tunt lager kräm på morgonen över ansikte, hals och dekolletage.

Se ingredienser och nyckelingredienser för respektive produkt underr kategorierna; rengöring, mask, serum och mjukgörare dag.