Profsc-Sliten-minst
Vi tar emot remisser på medicinsk fotvård från Capio Lundby Vårdcentral samt även från Närhälsans alla vårdcentraler i Västragötalands Regionen. Enklast är att kontakta oss för tidsbokning samt att du har med dig remissen vid tillfället eller om den blivit postad direkt till oss, isåfall kommer vi skicka en skriftlig kallelse till dig med datum, tid för din behandling. 

Vad gör SHR

Vi är medlem i Sveriges Hudterapeuters rikorganisation. En organisation som har en styrelse  som ansvarar och har förvaltning och ledamöterna är ansvariga för var sin region i Sverige. Det finns en rad arbetsgrupper i SHR bl.a Utbildningsutskottet. Allt administrativt arbete samt medlemsservice sköts av kansliet i Stockholm.
SHR:s styrelse arbetar aktivt med bl.a. utbildningsfrågor/fortbildningsfrågor, medlemsservice, myndighetsarbete, branschbevakning och marknadsföring
.
Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har en möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt certifikat för nålepilation, IPL/laser och specialiserad hudterapeut. Därutöver hålls regelbundet föreläsningar inom aktuella ämnen såsom laser, försäljning och dermatologi med mera på både regional och lokal nivå.
SHR är arrangör av den stora fackmässan "Hud & Kosmetik". På mässan finns de flesta utställarna inom hudvård för att visa det allra senaste i branschen. SHR ger också ut en facktidning ”Hudterapeuten” fem gånger per år. Den belyser viktiga ämnen och aktuella händelser för hudterapeuter så såsom lagändringar, hygienbestämmelser och nya trender i yrket.

SHR finns också i de sociala medierna genom egen hemsida, facebook, instagram, twitter och blogg.

Friskvård via din arbetsgivare?

Vi tar emot kuponger och liknande via Actiway samt Minfriskvård, även kallat Benify. Dessa kan du använda på fotvård eller valfri massage. Du löser in kupongerna vid behandlingtillfället. 
Du får såklart kvitto också som du kan lämna in tll din arbetsgivare i efterhand för att få tillbaka på din nästkommande lön. Prata med din arbetsgivare vilka regler som gäller för just din arbetsplats. 

Om din arbetsgivare önskar att bli fakturerad för din behandling istället så behöver vi ett intyg från din arbetsgivare med dina uppgifter på som intygar att detta är rätt och riktigt, för att undvika missförstånd vart fakturan skall skickas osv.  


Vi är stödmedlem 
Vi är även stödmedlem för diabetesförbundet för att stötta forskning kring denna omfattande sjukdom. Hos oss kan du som är intresserad hämta en tidning '' Fina Fötter'' som du får kostnadsfritt med massa information om sjukdomen, lättare kostråd, träning av dina fötter samt massa annat matnyttigt!