Det här är våra samarbetsparters

Remisser från Närhälsan och Capio Lundby Vårdcentral

Vi tar emot remisser på medicinsk fotvård från Capio Lundby Vårdcentral samt även från Närhälsans alla vårdcentraler i Västragötalands Regionen.

Enklast är att kontakta oss för tidsbokning samt att du har med dig remissen vid tillfället eller om den blivit postad direkt till oss, isåfall kommer vi skicka en skriftlig kallelse till dig med datum, tid för din behandling.

Friskvårdsavtal

Vi tar emot kuponger och liknande via Actiway samt Minfriskvård, även kallat Benify satm E-passi. Dessa kan du använda på fotvård eller valfri massage. Du löser in kupongerna vid behandlingtillfället. 

Du får såklart kvitto också som du kan lämna in till din arbetsgivare i efterhand för att få tillbaka på din nästkommande lön. Prata med din arbetsgivare vilka regler som gäller för just din arbetsplats. 

Om din arbetsgivare önskar att bli fakturerad för din behandling istället så behöver vi ett intyg från din arbetsgivare med dina uppgifter på som intygar att detta är rätt och riktigt, för att undvika missförstånd vart fakturan skall skickas.

Vi är medlem i Sveriges Hudterapeuters rikorganisation 

En organisation som har en styrelse  som ansvarar och har förvaltning och ledamöterna är ansvariga för var sin region i Sverige. Det finns en rad arbetsgrupper i SHR bl.a Utbildningsutskottet. Allt administrativt arbete samt medlemsservice sköts av kansliet i Stockholm. SHR:s styrelse arbetar aktivt med bl.a. utbildningsfrågor/fortbildningsfrågor, medlemsservice, myndighetsarbete, branschbevakning och marknadsföring.

Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har en möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt certifikat för nålepilation, IPL/laser och specialiserad hudterapeut. Därutöver hålls regelbundet föreläsningar inom aktuella ämnen såsom laser, försäljning och dermatologi med mera på både regional och lokal nivå.

SHR är arrangör av den stora fackmässan "Hud & Kosmetik". På mässan finns de flesta utställarna inom hudvård för att visa det allra senaste i branschen. SHR ger också ut en facktidning ”Hudterapeuten” fem gånger per år. Den belyser viktiga ämnen och aktuella händelser för hudterapeuter så såsom lagändringar, hygienbestämmelser och nya trender i yrket.

SHR finns också i de sociala medierna genom egen hemsida, facebook, instagram, twitter och blogg.

ProFeet & Skincare innehaver behandlingskadeförsäkring och ansvarsförsäkring genom SHR för samtliga behandlingar i vår meny, för din trygget om olycka skulle vara framme. 

Vi är medlem i Kroppterapeuternas Yrkesförbund

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund i friskvårdssektorn som organiserar alla som arbetar med manuella behandlingsmetoder, rådgivning inom kort och träning samt olika sorters coachning.
Vi är branschens största förbund. Våra medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring. I år genomför våra drygt 4 100 medlemmar tillsammans nära 3,5 miljoner behandlingar eller konsultationer.

Vi på ProFeet & Skincare är kvalitets-säkrade enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds krav och standard. 

Vi arbetar med Éminence Skincare Organics  - Ekologisk hudvård

Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Med Éminence kan vi erbjuda dig den allra bästa hudvården med allt från effektiva AHA-syrapeelingar till skräddarsydda ansiktsbehandlingar för alla olika hudtyper. Samtidigt blir du en naturlig del i det stora antal projekt för människor och natur som bedrivs inom Éminence. Att Éminence planterar bl.a ett träd för varje produkt som säljs i världen, Forest For The Future. Eminence skänker ekologisk mat från sina egna skördar till vårdinstanser för bl.a. cancersjuka barn, Eminence Kids Foundation,  i Ungern. Du bidrar helt enkelt till en bättre värld på många plan. 
 
PROFESSIONELL EKOLOGISK HUDVÅRD – PÅ NATURENS EGNA VILLKOR
Produkterna innehåller rena, ekologiska ingredienser från egna odlingar i Ungern. Éminences tillverkning sker för hand (ingen massproduktion) vilket gör varje produkt unik. Varje ingrediens handplockas, sorteras och granskas för att försäkra att de håller högsta kvalitet. Produkterna framställs genom kallpressning vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft från vitaminer och mineraler samt skyddas mot skadliga bakterier. Éminence produkter ger omedelbart synliga resultat på din hud tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som bara naturen själv kan producera. 
 
INGA SYNTETISKA TILLSATSER
Éminences produkter är helt fria från syntetiska tillsatser och skadliga kemiska ämnen såsom mineraloljor, parabener, artificiella färgämnen och parfymer. Istället för kemikalier och konserveringsmedel används organiskt fruktpektin som i kombination med bl.a. honung, citron och salicylsyra stabiliserar produkterna och gör dem hållbara.

GREENEST COMPANY IN TOWN
Éminence är djupt engagerade i miljöfrågor och strävar alltid efter att finna de mest miljövänliga lösningarna genom hela sin verksamhet för att bevara planeten grön. För sitt miljöarbete har de bland annat belönats med utmärkelsen – Best of Green Award.
 
HÄR ÄR ORSAKERNA TILL ATT ÉMINENCE KAN KALLA SIG ”THE GREENEST COMPANY IN TOWN”
 -  All odling av ingredienser sker på egna gårdar i Ungern som drivs av sol- och vindkraft.
 - Odling och skördning sker för hand för att undvika onödiga koldioxidutsläpp.
 - Tillverkning sker för hand genom kallpressning vilket gör att vitaminer och mineraler  
   fångas helt i sin naturliga bas från frukt och växter. 
-  Produkterna är helt utan syntetiska tillsatser och skadliga kemiska ämnen såsom
    mineralolojor, parabener, artificiella färgämnen eller parfym.
 - Alla pappersförpackningar tillverkade av återvunnet material och kan återvinnas igen.
 - Alla plastförpackningar är gjorda av giftfri, återvinningsbar plast