Profsc-Sliten-minst

 Om OSS

Jag tror att med hög kompetens & kunskap, intresse och engagemang, passion och  glädje i allt du gör så kan du komma hur långt som helst i livet!

ProFeet & Skincare ligger placerad i södra kyrkbyn intill Eriksberg  på Hisingen, Göteborg(se karta under ''Hitta hit'' uppe till höger på sidan). På ett gammalt köpstråk, baustastensgatan, ligger ProFeet's mysiga och ljusa lokaler där du kan få njuta av en skön  fotvård, ansiktsbehandling, massage, vaxning, frans & brynfärg samt även rådgivning &  rekommendationer för att du skall få ut så mycket som möjligt av din behandling och upplevelse, varje gång du besöker ProFeet.
 
Jag heter Robin Winberg och  är i grunden undersköterska med profilering mot hälsa & friskvård. Jag började arbeta inom servicebranchen efter mina gymnasiala studier,  bl.a. inom resturang som servitör, hotell & konferens och bankettverksamhet och något senare även inom vården.
Efter några år så bestämde  jag mig  för ta tag i några mål. Jag ville utbilda mig  till Medicinsk Fotterapeut. Detta  gjorde jag vid dåvarande KY-utbildningar, idag YH-utbildningar i Göteborg i
1
1/2 år. Kort därefter blev det också 2 års studier till Auktoriserad Hudterapeut vid Yrkeshögskolan Landskrona, Skåne, i en av SHRs(Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) godkända skolor. Genom dessa utbildningar så har även massagen varit ett ständigt återkommande inslag och därför också kommit att bli en självklar del av verksamheten. 

Allt detta i kombination med att vilja arbeta  hållbart vad det gäller val av produkter och material i verksamheten för att du ska få en bra upplevelse och göra skillnad för bl.a. hudhälsan.  Du och jag kommer tillsammans lägga upp en plan för. Allt detta kan du få ta del av under ett och samma tak som inger en känsla av lugn, trygghet, kompetens och resultaten som du önskar!

Hoppas verkligen att jag får chansen att få möta just dig snart!

 

Välkommen till ProFeet & Skincare! 


 

Tänker du på vem du går till när du blir
erbjuden behandlingar?


För ProFeet&Skincare är otroligt viktigt att man går till rätt utbildad personal och personal som håller den absolut högsta standard inom skönhets och hälsobranschen dvs Godkänd utbildning. 

ProFeet&Skincare är medlem i Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, SHR, som är en rikstäckande branschorganisation för Auktoriserade Hudterapueter. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring.

SHR:s ledord är lärande-kvalitet-status och där fokus skall ligga på etik, kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet.
Håll koll på denna logga, finns den hos er Hudterapeut då är ni i trygga händer.

 

Tack för att du väljer ProFeet&Skincare!  

loading...