ProFeetSkincare-logo-2020-web

Om oss

ProFeet & Skincare är en professionell salong i Eriksberg, på Hisingen i Göteborg.
Vi erbjuder ett brett sortiment av professionell hudvård, anpassat för just din hudtyp. Samt även medicinsk fotvård samt massage. 


Från dröm till verklighet
2015 slog jag för första gången upp dörrarna till salongen belägen på det gamla köpstråket Bautastensgatan i Eriksberg, på Hisingen i Göteborg. Då som nu med missionen att ge personligt anpassad hudvård, medicinsk fotvård och massage. Alltid hållbara och kvalitativa tjänster med ekologiska produkter för bästa möjliga resultat och upplevelse. 

Jag är utbildad medicinsk fotvårdsterapeut och auktoriserad hudvårdsterapeut, genom yrkeshögskolor i både Göteborg och Landskrona. Detta i kombination med bakgrund som utbildad undersköterska, med inriktning mot hälsa och friskvård, innebär att jag strävar efter helheten i mina behandlingar.

Att arbeta hållbart är också någonting jag alltid strävar efter och därför väljer jag alltid hudvårdsprodukter som motsvarar mina förväntningar kring såväl tillverkning, tillsatser och miljöarbete. Produkter som jag med gott samvete använder vid behandlingar, men också rekommenderar mina kunder.

Varmt välkommen!

Robin Winberg
Grundare och VD, ProFeet & Skincare
 

Auktoriserad Hudterapeut
Medicinsk Fotterapeut
Massör 

Frågor eller funderingar?

Du når oss enklast på telefon, per mail eller kom förbi salongen.


Vi har öppet på salongen

Måndag torsdag 09.00 – 17.00


Ring oss: 073 570 66 61
Mail oss: info@profsc.seBankgiro  5527-7727
Swish: 1230 5385 95

Våra samarbetspartners 

Remisser från Närhälsan och Capio

Vi tar emot remisser på medicinsk fotvård från Capio Lundby Vårdcentral, Capio Kvillebäcken Läkarhus samt Capio Amhult Vårdcentral,  Närhälsans alla vårdcentraler i Västra Götalands Regionen, huvudsakligen Hisingen.

Enklast är att du kontakta oss för tidsbokning samt att du har med dig remissen vid det bokade besöket. Om den blivit postad direkt till oss så kommer vi skicka en skriftlig kallelse till dig med datum och tid för din behandling.

Vi på ProFeet&Skincare är bundna att följa samma ställda krav, som på vårdcentraler och sjukhus, vad det gäller hygienisk verksamhet och förebyggande mot patogener, allt enligt socialstyrelsens regelverk. 

Friskvårdsavtal

Vi tar emot  E-passi. Dessa kan du använda på fotvård eller valfri massage. Du löser in kupongerna vid behandlings-tillfället. Du får såklart kvitto också som du kan lämna in till din arbetsgivare i efterhand för att få tillbaka på din nästkommande lön. Prata med din arbetsgivare vilka regler som gäller för just din arbetsplats. 

Om din arbetsgivare önskar att bli fakturerad för din behandling istället så behöver vi ett intyg från din arbetsgivare med dina uppgifter på som intygar att detta är rätt och riktigt, för att undvika missförstånd vart fakturan skall skickas.

Vi är medlemmar i både Sveriges Hudterapeuters rikorganisation.

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation är en rikstäckande ideell förening utan facklig religiös eller politisk tillhörighet och som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR:s ansvar är att verka för ett seriöst och kompetent yrkesutövande med ansvarskänsla. Fokus skall ligga på etik, kvalitet samt kundens säkerhet och trygghet.

SHR är idag en viktig faktor för yrket och tar ansvar för både utbildning av hudterapeuter och för slutkonsumentens trygghet samt för kommunikation till allmänhet och myndigheter om hudterapeutens arbete. SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring. Vårt emblem är kundens trygghet.

ProFeet & Skincare är auktoriserad via SHR samt innehaver behandlingskadeförsäkring och ansvarsförsäkring genom SHR för samtliga behandlingar i vår meny, för din trygget om olycka skulle vara framme. 

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Ett ideellt yrkesförbund i friskvårdssektorn som organiserar alla som arbetar med manuella behandlingsmetoder, rådgivning inom kort och träning samt olika sorters coachning. Förbundets medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring. 


Vi på ProFeet & Skincare är kvalitetssäkrade enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds krav och standard

Miljö & Hälsa Göteborgs Stad 

ProFeet&Skincare är godkända av Miljö & Hälsoförvaltningen Göteborg (2020) för stickande och skärande verksamhet och att vi följer kommunens samt socialstyrelsens reglemente för hygienisk verksamhet.  Miljö & Hälsoförvaltningen gör regelbundna besök för att kontrollera verksamhetens hygienrutiner mm, senaste besöket var April 2020.