ProFeetSkincare-logo-2020-web

Ansiktsbehandlingar med fokus

Hudterapeutens Val        
60 min / 995 kr 

-
Svårt att bestämma dig för vad du behöver? Känner dig lite förvirrad bland alla ansiktsbehandlingar? Då är denna behandling för dig. 

I denna behandling så gör vi det som vi anser behövs läggas fokus på. Självklart är du med och styr ändå om du önskar, men om du känner att du inte alls vet exakt vad som behövs/kan göras så välj denna behandling,  så gör vi det allra bästa av det som behövs! 

Behandlingen innehåller i grunden, oavsett mål som sätts upp med behandlingen, dubbelrengöring, hudanalys, peeling, mask, massage avslutande serum, creme samt foundation om så önskas. 
Utöver detta så kan ev. t.ex. syrapensling, stimulerande masker, brynplock, lymfdränage, extra massage m.m ingå, beroende av vad vi ser att din hud behöver, allt inom tidsbandet på 60 min! 

Välkommen att överlämna dig i våra trygga händer! 


BOKA
Mangosteen Glow Bliss med mjöksyra   
60 min / 995 kr
-
En behandling som minska porer och öka hudens lyster! 

Ta  farväl av glåmig, trött, livlös hud med nya superserien från Eminnece! 
Superfrukten Mangosteen, även känd som drottingen av frukter - fullproppad med antioxidanter och den har även antiinflammatoriska egenskaper. Tillsammans med det unika mjölksyrekomplexet får din hud en kunglig behandling som skonsamt exfolierar huden, avlägsnar döda hudceller, minksar synligt porerna, förbättrar hudton, och ger huden en fantastisk glow och lyster! Huden blir slät och klar hud! Mangoosteen Lactic Acid Collection behöver du varken primer eller filter- låt huden stråla med hjälp av denna superkollektion!  Passar alla hudtyper! 


Innehåller: dubbelrengöring, hudanalys, dubbelpeeling, porrengöring,  anpassad mask, undertiden den verkar-  hand-armmassage, efteråt massage av ansikte-dekulatge-axlar-nacke- övre rygg- scalp. Avslutas med serum, creme samt foundation om så önskas. 

Passar alla hudtyper och tillstånd! 


BOKA
Pure Forest De Stress Treatment   
60 min / 995 kr
-
En behandling som lugnar, syrestimulerar och balanserar din hud.

Produkterna i Pure Forest Collection är inspirerad av den japanska traditionen Shinrin-yoku som betyder skogsbad. Den är förankrad i filosofin om att fördjupa sig i naturen där man kan stärka sin hälsa och välbefinnande.
Produkterna innehåller endast utvalda ingredienser från naturen och bygger på tre av naturens mest kraftfulla ingredienser som björkvatten, snösvamp och lackticka som avgiftar, reparerar och lugnar huden.


Innehåller. dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ev. porrtömning, lymfdränage i masken, massage av övre rygg-dekultage-axlar-nacke-ansikte samt scalp. Avslutas med serum, creme samt foundation om så önskas. 

Resultatet – en ren, återfuktad, strålande hud i perfekt balans. Perfekt upplevelse behandling för dig med irriterad, röd och känslig hud. 


BOKA
Summer Berry Facial Treatment   
60 min / 995 kr
-
En sommrig behandling med fokus på anti age samt avslappning.

En härlig ansiktsbehandling med en bärcocktail med flera sorters bär som blåbär, acaibär, hallon, björnbär, jordbubb samt även rabarber  Kraftfulla antioxidanter och flavanoider som motverkar oxidering i huden pga bl.a. föroreningar och stress. Stärker hudens motståndkraft och hudbarriär! Denna behandling fokuserar mer på avslappning samt massage för att stärka huden inifrån och ut så därför utgår porrengöring MEN med större fokus på massage! 

Innehåller: dubbelrengöring, hudanalys, dubbelpeeling med bla. mjölsyra, mask samt fokus här på massage av hela överkroppen som hela armar, övre rygg-axlar-nacke-ansikte-skalp, avslutande creme och foundation om så önskas. 

Passar alla hudtyper, speciellt mogen och årsrik hud! 


BOKA
Clean Skin with Herbs and Greens Treatment
60 min / 995 kr  
-
En renande behandling mot pormaskar, finnar och andra orenheter!

Plittor och gula/svarta pormaskar och finnar kan vara bevärliga beroende på vad orsaken är, hormonell, allmänt pga livstil eller ren acne. I denna behandling fokuserar vi på alla lugna, rengöra och tillföra aktiva ingredienser som t.ex. salvia, tee trea, rosmarin, eukalyptus, probiotika mm. som motverkar och förebygger framtida utbrott och besvär! Ingen massage i denna behandling för att undvika att sprida bakterier! 

Innehåll: dubbelrengöring, hudanalys, peeling och fokus på djuprengöring av porerna, avlägsna milier m.m, lymfdränage, mask med efterföljande armmassage med avslutande serum, creme och foundation om det önskas. 

Passar till de som önskar fokus på djuprengöring. 


BOKA
Clear & Bright Skin Treatment    
60 min / 995 kr 
-
Behandling med fokus på att behandla ojämn pigmentering och hyperpigmenteringar.

För dig som har mörka fläckar, hyperpigmenteringar i ansiktet pga av t.ex. solen eller hormoner. Behandling arbetar uppljusande på sikt med ett hydokinon liknande komplex som man tar ifrån afrikansk potatis samt Tara trä, samt en antioxidant som kallas GigaWhite™. Målet blir en jämnare hudton med mindre pigmentering samt förebyggande mot framtida hyperpigmenteringar!

Innehåller: dubbelrengöring, hudanalys, en peeling-lager-på-lager metod(för kraftig effekt), dubbelmask med efterföljande lymfdränage samt massage, avslutande serum och creme, solskydd  samt foundation om så önskas.  

PS: När man jobbar med pigmenteringar så krävs denna typen av behandlingar regelbundet 1-2 ggr i månaden under 4-6 månader för att få riktigt bra resultat samt att man har hemmavårdsprodukter för att arbeta effektivt hemma mellan behandlingarna! Vi kommer självklart gå igenom detta noga vid ditt första besök! BOKA