ProFeetSkincare-logo-2020-web

Ansikte

Självklart tar jag hänsyn till önskemål i din behandling utöver det som finns ink. respektive behandling

Hudterapeutens val
 60 min / 1095 kr 

_

En ansiktsbehandling där jag gör en dubbelrengöring anpassad efter huden kondition. 
Jag gör en hudanalys för att bestämma dagens behov och mål, exfolierar/peeling med ånga, portömning  med efterföljande anpassad mask/er med efterföljande armmassage under verkningstid.

Efter avlägsnande av mask med varma handdukar går jag vidare till massage av ansikte, dekultage(bröstkorg), axlar, nacke och övre ryggparti samt skalpen. Här jobbar jag både med avslappning men även på triggerpunkter runt bla. käken samt att få en lyftande effekt på huden och muskulaturen. 

Avslutningsvis anpassad cremé och ögoncremé & solskydd. 

Perfekt för dig som vill få behaglig, resultatinriktad  & klassisk ansiktsbehandling.

BOKA

OBS: Av-påkläddning ingår i behandlingstiden. 

Hudterapeutens val
120 min / 1995 kr


 

En ansiktsbehandling där vi gör en dubbelrengöring anpassad efter huden kondition. Vi gör en hudanalys för att bestämma dagens behov och mål, exfolierar/peeling med ånga, portömning samt brynformning med efterföljande anpassad mask/er med efterföljande armmassage under verkningstid.

Efter avlägsnande av mask med varma handdukar går vi över i ett ''fitness'' moment för dina ansiktsmuskler! 

Nuface, som vi använder, är en apparat som med hjälp av microström får muskelpartier i ansiktet att kontrahera/spännas vilket på sikt skapar en muskeltillbyggnad och därmed lyftande/formande effekt på t.ex. käke och kindben. Detta är helt smärtfritt, det man kan uppleva är en pirrande känsla över den muskel/musklerna man arbetar. 
Resultatet är direkt! Ett hälsosamt och sunt alternativ till botox och till viss del fillers! 

Efter ''fitnesspasset'' går vi vidare till massage av ansikte, dekultage(bröstkorg), axlar, nacke och övre ryggparti samt skalpen. Dels med massagegrepp som jobbar på triggerpunkter runt käkpartiet, koppning för dränage av lymfa, lyftande effekt på facia och muskler samt även inslagg med gua sha stenar som jobbar lyftande. 

Avslutningsvis anpassad cremé och ögoncremé & solskydd. 

Denna behandling är mycket innehållsrik för dig som vill få behaglig, resultatinriktad & klassisk ansiktsbehandling med mycket fokus på massage samt att tona muskelaturen och strama upp huden i ansiktet. 

BOKA


OBS: Av-Påklädning ingår i behandlingtiden