Profsc-Sliten-minst
Klicka för att boka tid Klicka för att boka tid

Mini Medicinsk Fotvård      25 min     325 :-

För dig som vill ha en lättare fotvård men vill se ett gott resultat.  Behandlingen innehåller ett  fotbad, nagelklipp och nagelvård, hudvård med borttag av förhårdnader, liktorn, vårtor etc. avslutar med nagelolja samt fotcreme och rådgivning för dina fötters behov. 

Perfekt för dig som vill vara tidseffektiv och även spara en slant.  


Önskar du lackning? Se fotvård med shellack härunder! 

Mini Medicinsk Fotvård  + Shellack       60 min      595 :-

För dig som vill ha en lättare fotvård men vill se ett gott resultat.  Behandlingen innehåller ett  fotbad, nagelklipp och nagelvård, hudvård med borttag av förhårdnader, liktorn, vårtor etc.

Mot slutet av behandligen väljer ni ut en färg som lägg med baslack, två lager färg samt toplack, varje lager härdas med LED-ljus för att ge 2-3 veckors perfekt hållbarhet, glans och fräschör!
Avslutningsvis appliceras nagelolja för nagelbanden samt fotcreme och rådgivning för just dina fötters behov. 

Sommarfräscha fötter medans du slappnar av och njuter! 

Klicka för att boka tid Klicka för att boka tid

Medicinsk Fotvård               50 min      550:-

Perfekt för dig som vill se en förbättring på dina fötter och vill ha en avkopplande stund samtidigt. Behandlingen innehåller ett fotbad, nagelvård med  klipp av naglar, hudvård med borttag av förhårdnader, liktorn och vårtor och rådgivning vid ev. problem. Avslutningvis får du en  fot och underbenspeeling med saltskrubb, massage med varm olja och avslutar med nagelolja samt fotcreme och rådgivning för dina fötters behov. 

En fotvård med resultat samt en avkopplande stund. 
Önskar du lackning? Se fotvård med shellack härunder! 

Medicinsk Fotvård   + Shellack          70 min      795 :-

Perfekt för dig som vill se en förbättring på dina fötter och vill ha en avkopplande stund samtidigt.

Behandlingen innehåller ett fotbad, nagelvård med  klipp av naglar, hudvård med borttag av förhårdnader, liktorn och vårtor och rådgivning vid ev. problem.
Mot slutet av behandligen väljer ni ut en färg som lägg med baslack, två lager färg samt toplack, varje lager härdas med LED-ljus för att ge 2-3 veckors perfekt hållbarhet, glans och fräschör! Avslutningsvis med nagelolja samt fotcreme.
Avslutningvis får du en  fot och underbenspeeling med saltskrubb, massage med varm olja och avslutar med nagelolja för nagelbanden samt fotcreme och rådgivning för dina fötters behov. En behandling som ger fräscha fötter, färggranna naglar med glans och en avslappande stund! 

klicka för att boka tid klicka för att boka tid

Delbehandling Fotvård       10 min    195  :-

Ibland vill man endast ha hjälp med ett mindre problem som ett liktorn, behandla en vårta, ett nageltrång, en specifik förhårdnad etc. Då passar denna delbehandling perfekt. Kan även läggas till i din fotvårdsbehandling, t.ex. vårtbehandlingen. 
(Borttag av liktorn, förhårdnader, nageltrång ingår i de längre behandlingarna)

Nagelvård/Nagelklipp( endast naglar) 
Liktorn (ett eller flera)
Nageltrång (ett eller flera tår)
Nagelkorrigering

(Ändra en nagel som klämmer, bra åtgärd när du har mycket problem med nageltrång.)
Vårtorbehandling 
(Tillämpar cryoterapi, frysning av vårtor, OBS, kräver flera behandlingar)
Hälsprickor 
Uppge i kommentarsfältet, när du bokar vilket du söker hjälp för. 

Övrigt så finns även andra hjälpmedel att tillgå vid t.ex. ömma tår, delvis eller obefintlig fettkudde under trampdyna etc. Ring, smsa, maila så får du veta mer! 

Ta hand om dina fötter . Klicka för tidsbokning Ta hand om dina fötter . Klicka för tidsbokning

Provtagning för nagelsvamp & fotsvamp    10 min   395 kr  

Gula, uppluckrade naglar? I många fall så kan man tänka sig att det är svamp men det är svårt att vara helt säker då det finns liknande besvär och åkommor som kan bero på annat.
I detta engångstestet så tar vi prover på den misstänka vävnaden och skickar till YesNos labratorium som odlar och tar reda på om det är svamp eller inte.

Provet tar ungefär 3-4 dagar (från labartoriet fått ditt prov) sedan får vi svaret och ger dig besked. Fördelen med detta är att vi kan sätta in rätt behandling direkt istället för att gissa, behandla och så utblir resultat för det blir felbehandlat. Svaret är 99.95% tillförlitligt. 


Boka din tid och få svar!

Klicka för att boka tid Klicka för att boka tid
Fot & Underbens-massage     25 min      395 :- 
En rogivande massage av fötterna samt underben med fokus på avslappning. 

Din fötter rengörs med varma handdukar innan du får en massage i en olja med välgörande lavendel,mandarin, bergamot och patchouli.
Avslutas med insmorning med fotcréme samt balm.

 Perfekt för dig som står och går mycket, har öma fötter eller bara vill ha egentid.